biotechnologia


 
 

News



Czy kiedykolwiek próbowaliście serwatki - ubocznego produktu w procesie wytwarzania serów? Jeśli nie, to być może zachęci Was fakt, że posiada ona szczególną kompozycję białek, znacznie przewyższającą wartością biologiczną kazeinę i inne białka pochodzenia zwierzęcego włączając w to białka jajek.

Dodał Anna_Żebracka on wtorek, 20 wrzesień 2016 (3225 _READS)
Skomentujesz?    [Strona do druku]
123
 

Komentarze

Widok Uszereguj
Tylko zarejestrowani mogą dodawać komentarze. Zarejestruj się/Zaloguj

Podręcznik biotechnologii

Kto jest online

133 gości oraz 0 użytkowników online.

Jesteś niezarejestrowanym lub niezalogowanym użytkownikiem.


 
 
 
Partnerzy:

laboratoria.net Nauka w Polsce Academio Fundacja NanoNet BioCen - BioCentrum Edukacji Naukowej Notatek.pl cebioforum.com materialyinzynierskie.pl Wspieram.to - POLSKI KICKSTARTER - Polska platforma finansowania społecznoœciowego.Tu zrealizujš się Twoje pomysły. VitaInSilica Portal popularnonaukowy

Portal: Redakcja . Współpraca . Kontakt . Polecamy



Wszystkie prawa zastrzeżone 2006-2016 e-biotechnologia.pl
stat4u